De fiecare data cand ne-am mutat am aruncat la greu tot felul de lucruri. Acum daca tot exista proiectul asta, lucrurigratis.ro, un site unde poti da gratuit lucruri care nu iti mai trebuiesc. Toti inghesuim prin debarale diverse lucruri bune, dar iesite de la sufletul nostru. Eu am o teorie: daca nu te-ai mai atins de un lucru de un an, sigur nu o sa-l mai folosesti.

Si pentru ca Florenta (siteguru.ro) a fost atinsa de spiritul Craciunului, mi-a pasat leapsa prin care daruiesti 3 lucruri celor care ar putea avea nevoie de ele. In principiu eu ar trebui sa-mi fac cont pe site, sa ofer la randul meu trei lucruri gratis si sa o predau la alti trei bloggeri. Din pacate, eu nu prea cunosc bloggeri. Asa ca lansez in eter aceasta leapsa. La oricine, blogger sau nu. M-as bucura sa nu se opreasca la mine.

Sistemul e foarte simplu. Eu mi-am facut deja cont si am pus trei lucruri (de-ale nevestii) ca eu am niste marimi cam imposibile :).  Nu este obligatoriu sa puneti haine. Se poate pune absolut orice. De la un vinil la o macheta, sau chiar si mobila. 🙂

 1. Geaca de iarna purtata, in stare destul de buna.

 Poate fi purtata de un copil la joaca.

Este marimea S

 Oferta gratuita am postat-o aici

 Livrarea se face in Calarasi.

2. Pulover de mohair in stare buna.

 Este marimea S

 Este tricotat manual.

 Oferta gratuita am postat-o aici

 Livrarea se face in Calarasi.

3. Geanta de dama din material textil tivita cu blana sintetica.

 Arata destul de interesant.

 Nu este foarte mare.

Oferta gratuita am postat-o aici

 Livrarea se face in Calarasi.

Leapsa merge mai departe catre oricine doreste sa bloggareasca si sa daruiasca. Sau pur si simplu sa daruiasca. Asa ca puteti cere leapsa prin mail sau printr-un coment aici.

Spor!