WTF?De ceva ani,  dimineata lecturez presa. Presa on-line, binenteles. Chiar daca imi face mai multa placere sa citesc ziarul in modul clasic, varianta lui on-line e mult mai accesibila si nu in ultimul rand mult mai ieftin. In plus, am acces la mai multe surse de informatie decat daca as fi cumparat ziarele.

Asa, cum va spuneam, tot rasfoiesc ziarele consacrate. Pe undeva prin subsol, aproape de footer, se afla linkuri catre articole ale fratiorilor lor mai tabloidizati. Ce m-a surprins cel mai mult e ca o mare parte din stirile din tabloide nu au titlu nene. Cred ca ori sunt scrise pe genunchi ori …. sau mai bine sa nu comentam.

Semnatarii acelor articole deja sunt haiosi. Sa va explic ce ma distreaza: Madam Icsuleasca a cazut pe scari. Afla cum!. Igrechel Zetulescu si-a tras o noua amanta. Afla acum!!! etc, etc, etc ….

Ce drac inseamna afla acum? Oare imaginatia lipseste cu desavarsire sau e plecata sa vada cum a facut cutare ceva? Sau poate ca nu inteleg eu nimic. Daca nu aflu acum, nici nu o sa mai aflu niciodata 🙂