S-a mai scurs încă un an din clepsidra cea ne-reversibilă. Pot spune că a fost un an bun. Din punctul de vedere al anilor … ce să spun … Că vrei, că nu vrei, ei trec. Ceea ce faci în timpul trecerii lor contrează. Până acum pot spune că i-am tot umplut cu experiențe demne de păstrat în amintire, iar de anul trecut, datorită unei bune prietene, Florența, care își tocește degetele pe siteguru.ro, m-am apucat să blogăresc.

Vreau să spun că nu credea nimeni că o să mă țină prea mult. Dar spre surprinderea mea și probabil a celor care își strică ochii citind emanațiile ”greierașului” meu am sărit de un an și am în palmares peste 100 de materiale. Partea bună 🙂 Oare? este că nu am de gând să mă opresc. În acest prim an, prin intermediul blogului am avut plăcerea să interacționez cu oameni deosebiți, am acordat mult mai multă atenție mediului înconjurător, mi-am redescoperit o veche pasiune, istoria … etcetera 🙂

Așa că … în paralel cu ceilalți zeci de ani de pe cârcă, am împlinit și un an de blogăreală. Citind primul meu post, pot spune că m-am ținut de cuvânt cu ceea ce am promis acolo.

Promit că o să continui să povestesc și de acum încolo.