Mda, am zis sa mai inmoi un pic astenia asta de toamna care s-a cam suit cu ghearele pe mine si nu ma mai lasa sa scriu. Asa ca m-am gandit sa intru pe la prietenul youtube si sa-l mai intreb de neste clipuri haioase, asa, mai din vremea mea.

Pai si ce sa fie, pai sa fie un Dem Radulescu zic eu. Buna treaba. Am inceput cu un fragment dintr-o emisiune mai veche de la TVR, „Toate-s vechi si noua toate” – Sa-mi canti cobzar, cu Bibanu si Jean Constantin. (le adaug mai jos, ca sa nu sufar numai eu).

Proasta alegere. S-a dus inima tocmai in fundul sufletului. Umor fin si negru. De fapt, nu e negru. E mai mult deznadajduit. Fara viitor. Buun … asta m-a lasat fara zambet pe o perioada nedeterminata.

Dar nu m-am lasat, am continuat. Cu un fragment din „Aceasta noapte e pentru …voi” – Dem Radulescu, Milogul SA. Asta chiar ca ca m-a scos de tot din ecuatie.De ras nici nu poate fi vorba. Doar ca, fara sa vrei, incepi sa te gandesti la ce dracu te-ai mai chinuit atata prin facultati si alte scoli. Nu mai are rost sa ma cramponez pe clape si sa mai scot prea multe.

Il las tot pe Bibanu sa faca inchiderea : „Ai carte, ai parte… Vax albina crema puca. PROST SA FII… DOLARI SA AI!!!”

Gata! Va las paharul din care am baut eu. Vizionare placuta.


Si cea de-a doua