Adrian_SarmasanDe ce o sută una lovituri de tun? Din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi celebrarea a 101 ani de trăire pe acest pământ a bunicii Cristinei. Ei îi dedic acest articol știind că toată viața a iubit condeiul și cuvintele meștesugite. Da, ei îi dedic acest eveniment de suflet, lansarea cărții de poezii a lui Adrian Sărmășan, ”Raiul Lupilor Îngeri”.

Nu-mi aduc aminte  e prima lanasare de carte la care am participat, însă știu sigur că la aceasta m-am implicat trup și suflet și am trăit emoțiile culiselor. Poate că oamenii răi vor spune că nu a fost cine știe ce, însă mie mi-a plăcut. A avut toate ingredientele unei seri de succes. A avut poezie, recitată superb de Ștefan Nițu și a avut multăStefan_Nitu muzică de suflet. LIVE. Muzica a venit tot din sufletul poetului și s-a scurs pe corzile chitării. Sincer eu abia acum l-am descoperit, nefiind decât un ascultător ocazional de muzică folk. O surpriză plăcută ne-a făcut-o Zoia Alecu cu ai ei ”Trei galoși”. Ce să mai spun, a fost.

Noi (eu și cu respectiva mea) le-am luat urma artiștilor și i-am găsit mai pe seară în plin concert într-un pub situat deasupra unui service auto. Și am mai căpătat două cărticele cu autograf. Cred că o să incep o nouă colecție. De fapt, deja am început-o mai de mult 🙂