Ei dragii mei, a venit momentul sa bifăm și cel de-al doilea eveniment închinat sexului frumos, că slab nu mai e de mult. 🙂 Aș vrea să nu se interpreteze că mă leg de greutatea fiicelor Evei, ci doar îmi scot pălăria în fața evoluției lor. Mai ieri nu aveau voie nici să învețe să citească, iar acum, asistăm cu mândrie la emanciparea lor. Putem vedea femei sudor, femei tractorist, femei … pardon, asta se întâmpla în vremuri de tristă pomenire, înainte de marea rebeliune din decembrie. :).  Acum avem femei ma-na-ger care îmi distrug mie neuronii 🙂 Eu le zic altfel, că așa m-a învățat taica Freud, dar mi-e rușine să o spun aici.

Deci, ce să mai lungim, a venit 1 Martie. Hop cu mărțișorul băieți,  nu o mai frecați,  nu o mai dați de gard că e perimat. Și mai rapid, că ciorba aia nu se face singură!!! A, mai trebuie să menționez ceva aici. Nea guvernu s-a gândit să le ofere viitorilor tătici o lună în paradisul pamperșilor defecați. Cică egalitate de șanse. Aiurea, nu mai avem nicio șansă . :). Și asta tocmai din vremea domnilor care se îmbrăcau în fiare pe la turniruri. Acolo s-a produs ruptura.

Deci final și serios. (stau drepți cu mâinile la dunga pantalonilor) Dragelor mele cititoare și nu numai, eu din inimă vă urez: ”să aveți o primăvară preaminunată urmată de o vară superbă ce se continuă cu o toamnă calmă și o iarnă de poveste.” am încheiat citatul.

Las și un mărțișor manufacturat de propria mea tovarășă de viață și donat către toate femeile din lume.