Începând de azi, începe triunghiul inghinal al morții portofelelor și răbdării bărbătești. Doliul începe cu Balentine’s day si durează până la Paști. De ce până atunci, pentru că amărâții care uită de triunghiul de forță, Valerică – 1 martie – 8 martie, o îmbulinează și reușesc să-și spele păcatele cu mielul de paști, transformat în mieluț de pluș cu decorațiune în formă de inel, ineluș de aur :).

Bucuria mea cea mai mare e că s-a milostivit Domnu de noi și a dat cu zăpadă cât să nu văd tone de tarabe pline de inimioare și ursuleți. Oricum, toată stima pentru domnii de la marketing și PR care au reușit să se folosească de mostenirea genetică a doamnelor. Cum adică? Foarte frumos și elegant. Se folosesc de ursuleții rotunjori cu cap mare care trezesc instinctul matern și reușesc să moaie până și inima sirenelor din port :)). Și ele săracele sunt din oțel.

Dar nervii noștrii? Din ce mama măsii sunt? Bleah. Acest Valerică e cel mai înspăimântător sfânt posibil. Când il vezi prima dată îl iei în râs. Armură roz cu fundițe, scut din cutie de ciocolată sub formă de inimioară, iar pe post de sabie … un rozaliu ursuleț din pluș. Pare așa … mai ca în titlu 🙂 Dar să te ții vere când începe să șarjeze cu mister bear. Aici se strică șmecheria. Ursulache urlă cuvinte de amor în șase limbi internaționale. Toate cu accent chinezesc. ochii lui rotunzi luminează satanic … și dacă e varianta scumpă se scapă pe el ciocolată caldă. Iar domnul V. nu a știut că e ză master of bears și nu i-a cumpărat pampers. OMFG!!!

Distonocalm fraților … și … G o o s f r a b a* 

Până la distonocalm, ascultați cu încredere ”Violent Revolution”. Kreator fraților. E un fel de scut anti Valerică sau Dragobete, că și ăla o să vină să ne frece. Dar mai puțin, că nu are PR așa de bun, ce vreți, țăran mai de la noi. Hai să pun și un link din Youtube, că încă nu s-a desființat 🙂 sterge orice rozism din unitatea centrală.

 

 

P.S.  Goosfraba este un cuvânt folosit de inuiți pentru a calma copiii.  Dar, este și un cuvânt folosit de ei atunci când fac sex. 🙂