Ieri pe la pranz m-am intalnit cu varul mai chivernisit al unui fost prieten din studentie.  Intalnirea a fost foarte placuta si fructuasa, drept pentru care le multumesc lui Boaba si lui Scorsi ca m-au invitat la acea intalnire de taina :). Hai dom’le sa va spun cu cine m-am intalnit si am tainuit alaturi de cei doi slujitori ai condeiului. M-am intalnit cu Havana Club Añejo Especial – premium golden rum. Lung nume, gust bun.

Cei care au deschis televizoarele mai tarziu nu stiu ca pe la mijlocul anilor ‘90 romul era la mare moda. Si nu in forma Rom and Coca-Cola, ci in forma rom cu bere (submarin) :). Mama Mama ce vremuri. Nu, atunci nu beam Havana Club pentru ca nu aveam bani, insa beam un confrate de-al lui mai ieftin, nascut si distilat pe plan local.

Deci fratilor, traiasca si infloreasca Bistro, cea mai aprovizionata crasma de pe malul Borcei!!! Sa nu-i uitam nici pe tovarasii cubanezi care taie la trestie de zahar necontenit ca sa ne livreze noua cea mai draguta licoare care incanta sufletul si ascute mintea. Nu exagerati cu beutura ca e pacat de ea. Mai stau si altii la coada.

Viva la revolucion!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JwsDLtz3pIc