Nu imi vine sa cred cat de reci am devenit. Nu stiu daca noi ca si popor am devenit asa, sau e o treaba generalizata. Nimeni nu mai vrea sa creada ca o poveste tragica e doar o poveste tragica ci nu o reclama la un produs, serviciu sau promovarea unei companii. Nu stiu daca televiziunile comerciale sunt de vina, cu celebrele lor stiri de la ora 5.

De ce sunt atat de pornit acum. Pentru ca am facut o fapta buna. In continuare sunt convins ca am facut o fapta buna, oricat de mult mi-ar explica cineva. Ieri am postat pe blog clipul  „O viata poate depinde de tine” . Am postat clipul pentru ca sunt convins de faptul ca avem o gramada de cretini in tara asta. Insa nu m-am astepta la o reactie atat de vehementa impotriva clipului. Nici macar nu m-am gandit ca-i fac un serviciu lui x sau lui y si nici nu am vrut sa-mi promovez blogul.

Oare nimeni nu se mai gandeste la aproapele lui ca la un OM? Poate ca un batran cersetor din 1000 chiar cerseste pentru el, nu pentru nu stiu ce retea. Eu nu vreau sa devin atat de rece incat sa vad in batranul ala doar reteaua. Inca vreau sa vad un om obidit de soarta. Mai bine sa ma pacaleasca 999 si sa ajut 1.

Bun, ca sa nu ma mai lungesc aiurea, mai ales ca nu-mi face placere sa invart cutitul in rana, postez tot documentul Statistici la nivel national urgenta 112 in format PDF. Cei care lucreaza in domeniu cred ca recunosc siglele. NU vreau sa fiu atat de cinic incat sa cred ca aceasta statistica este trucata.Pe acea statistica nu e trecut numele niciunei companii comerciale.

Stiu ca o sa fiu injurat pentru postul asta, dar asta e. In viata trebuie sa te asumi.